Naszych kucharzy łączy ciekawość smaków i pokora do pracy w gastronomii. Każdy z nich wyrobił w życiu setki kilogramów ciasta i obrał góry ziemniaków.
Dzięki temu dziś nie mają cienia wątpliwości, że zarówno do prostej pizzy, jak i wykwintnego steka, należy podjeść z sercem, bo każde z nich można tak szybko popsuć, jak zamienić w prawdziwą ucztę dla podniebienia!

Powszechnie uznaje się, że klimat całej restauracji znacząco zależy od zespołu kelnerskiego.
Nasz tworzą młodzi, otwarci ludzie. Podobno znają odpowiedź na każde pytanie więc z radością pomagają naszym Gościom wybrać najlepszy przysmak.

Obecnie Alio, to kilkanaście osób. Część z nich nasi Klienci mają okazję poznać osobiście, ale wszyscy pracują na smak i klimat,
dzięki którym niezmiennie wybierają nasz numer, gdy stają się głodni lub wpadają na Mostową, gdzie dobrze się spotykać!